Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا تهران، ابوالفضل رضوی در حاشیه بازدید از اولین طرح "پرورش شتر مرغ در فضای باز" اظهار داشت: طرح پایلوت "پرورش شتر مرغ در فضای باز" که توسط مرکز تحقیقات استان تهران در منطقه سیلاب شهید هادی احمدی( آبخوان چنداب) درحال انجام است نمونه بارزی از موفقیت همکاری بخش دولتی و بخش خصوصی است و می‌تواند الگوی برای مناطق دیگر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوی این طرح را قابل تعمیم به سراسر کشور دانست و گفت: در این طرح که شترمرغ‌ها در دشت رها سازی می‌شوند، کمترین هزینه برای سرمایه گذار دارد و ایجاد اشتغال و ثروت آفرینی برای ساکنان منطقه به همراه دارد.  

وی همچنین از کمک دولت به سرمایه گذاران برای اجرای این طرح در مناطق مشابه و پرداخت تسهیلات کم بهره به آن ها خبر داد.

رضوی افزود: باتوجه به مزیت‌های مطرح شده و سازگاری مناسب شترمرغ با کم آبی، پرورش این پرنده در مناطق خشک و کم آب کشور توسعه می‌یابد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری با اشاره به روند کاهش بارندگی و خشکشالی در کشور، افزود: شتر مرغ از جمله پرندگانی است که توان سازگاری خوبی با آب و هوای خشک و بیابانی دارد.

وی ادامه داد: این پرنده کم هزینه و پرسود است و تمام بخش‌های آن شامل؛ گوشت، چرم، ناخن و پر و روغن قابل استفاده است و کمترین ضایعات را دارد. 

رضوی با تاکید بر اینکه شترمرغ کمترین آسیب را به محیط زیست وارد می‌کند، افزود: به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد، می‌توان این پرنده را در کنار احیاء مراتع پرورش داد.

وی تصریح کرد: پرورش شترمرغ در مناطق کم بازده موجب تغذیه خاک شده و شرایط آن را بهبود می‌بخشد.

رضوی با بیان اینکه "پرورش شتر مرغ در فضای باز" در مناطقی اجرا می‌شود که مناسب کشاورزی نیست، افزود: مناطق در نظر گرفته شده برای این طرح، کم آب و خاک آن درجه ۴ و ۵ است که برای کشاورزی قابل استفاده نیست.

گفتنی است پایلوت تحقیقاتی "دیار شترمرغ" در سه فاز با ظرفیت ۰۰۰/۵ قطعه شترمرغ مولد با تولید ۰۰۰/۲۰۰ قطعه پرواری در سال پیش بینی شده که فاز اول آن (با توان ۵۰ درصد بیشتر از میزان پیش بینی شده در گام اول طرح) از ابتدای زمستان ۱۳۹۶ در سطح اراضی ایستگاه تحقیقاتی-ترویجی پخش سیلاب شهید هادی احمدی (آبخوان چنداب) با سرمایه گذاری بخش خصوصی با ۱۴۰ قطعه شترمرغ مولد تخمگذار بصورت عملیاتی آغاز شد و فاز اول خرید گله شتر مرغ پیگیری و در نهایت در دی ماه سال گذشته تحت شرایط سرمای زمستانی بیابان اولین دسته از شترمرغ در ایستگاه تخلیه شد که با شروع نگهداری حیوان در عرصه جدید بررسی کارشناسی روند سازگاری و تغذیه حیوان با شرایط بیابانی جدید نیز توسط کارشناسان مرکزتحقیقات استان تهران آغاز و پایش و یادداشت برداری ها صورت گرفت.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان تهران دولت سرمایه گذاران کشاورزی نهاد ریاست جمهوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۵۲۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟

 ایمان ربیعی- بازارهای سنتی چهارگانه در هفته‌ای که گذشت، نتوانستند روی خوشی به سرمایه‌گذاران نشان دهند. این اتفاق از یک سو به خالی شدن دست نوسان‌گیران منجر شد و از سوی دیگر خرید و فروش در این بازارها را به حداقل رساند. بسیاری از کارشناسان معتقدند مهار تورم خود به نوعی حباب سکه را در بازار تخلیه کرده و بازارها را به حالت عادی بازخواهد گرداند اما با این حال انتظارات تورمی در روزهای اخیر فروننشسته است و شرایط ویژه سبب شده است انتظار برای بالا رفتن قیمت‌ها وجود داشته باشد.

 برگشت دلار رقم خورد

 هر چند شرایط اقتصاد ایران عادی نیست اما در هفته‌ای که گذشت بازار ارز با بازگشت مواجه بود. این اتفاق البته دور از انتظار سرمایه‌گذاران و حتی دلالان بود. با این حال دلار توانست به کف کانال شصت هزار تومان نزدیک شود اما این نزدیکی ماندگار نبود  خیز برای بازگشت به میانه‌ی کاال شصت هزار تومان در برخی روزها رخ داد. برخی این سئوال را مطرح می‌کنند که آیا دوباره دلار به کانال پنجاه هزار تومان ولو در سقف این کانال باخواهد گشت؟

 پاسخ به این سئوال اما از سوی کارشناسان یکی نیست. برخی معتقدند رسیدن دلار به کانال پنجاه هزار تومان هم نمی‌تواند ادامه‌دار باشد چرا که بازار در حال هضم قیمت شصت هزار تومانی و قرارگیری در این کانال است و ماندگاری در این محدوده، وقتی طولانی‌تر از حالت عادی شود موجب چسبندگی قیمت‌ها خواهد شد.

 از سوی دیگر باید در نظر داشت که فضای اقتصادی ایران دستخوش تغییر چندانی نشده و هر چند سیگنال‌هایی مبنی بر آزادسازی پول‌های مسدودی آزاد شده ایران مخابره شده اما تاثیر این خبر به دلیل انتشار چندباره از دست رفته است.

دلار در پایان این هفته در محدوده ۶۲ تا ۶۳ هزار تومان معامله می‌شود که نسبت به روزهای ابتدایی هفته دستخوش تغییر چندانی نشده و رفت و برگشت همچنان ادامه دارد. باید دید بازارساز با چه تدبیری هفته آینده را آغاز خواهد کرد.

سکه چقدر عقب نشست؟

هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در ابتدای هفته به نرخ ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شد اما این کالای سرمایه‌ای در پایان هفته در محدوده قیمتی ۴۱ هزار و ۹۵۰ تومان قرار گرفت. این بدان معناست سرمایه‌گذاران این بازار نیز با زیانی اندک همراه بودند. قیمت سکه از یک سو تحت تاثیر کاهش نرخ اونس و از سوی دیگر تحت تاثیر نوسان منفی دلار با کاش روبرو شدند. این وضعیت در بازار سایر قطعات سکه نیزتداوم دارد . نکته مهم اینجاست که در آخرین روز هفته قیمت هر اونس طلابا کاهشی نزدیک به بیست دلار روبرو شد و در لحظه تنظیم خبر اونس طلا به ۲۲۹۸ دلار و یازده سنت در بازارهای جهانی فروخته می‌شود. نکته مهم اینکه با وجود عقب نشینی بهای سکه حباب سکه در بازار بزرگتر از قبل شده است. هر قطعه سکه امامی هشت میلیون و ۲۷۱ هزار تومان حباب دارد.

طلا ریخت

قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز از سه میلیون و ۵۵۰ هزار تومان در اولین روز هفته به سه میلیون و ۴۶۷ هزار تومان در آخرین روز هفته رسید . به این ترتیب کاهش اندک قیمت طلای هجده عیار نیز در بازار رقم خورد تا سمفونی زیان در بازار هماهنگ‌تر از همیشه نواخته شود.

بورس باز هم قرمز پوشید

بررسی معاملات بازار سهام در هفته دوم اردیبهشت ۱۴۰۳ نشان می‌دهد، با کاهش ارزش معاملات و افزایش عرضه، شاخص‌های بورسی با کاهش حدود ۱.۷ درصدی روبه‌رو شده‌اند.

نگاهی به روند معاملات این هفته نشان می‌دهد شاخص کل بورس طی این پنج روز معاملاتی با کاهش ۱.۷ درصدی از تراز دو میلیون و ۳۰۳ هزار واحد در پایان بورس هفته گذشته به دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد رسید. شاخص هم‌وزن نیز ۱.۶۹ درصد کاهش ارتفاع داد و از ۷۶۳ هزار واحد به ۷۵۰ هزار واحد رسیده است.

همچنین لازم به ذکر است بازار سهام طی این هفته به طور میانگین هفت میلیارد و ۱۶۰ میلیون برگه سهم حجم خورد و ارزشی معادل سه هزار و ۱۳۸ میلیارد تومان رقم زد. تراز پول حقیقی نیز در هفته دوم اردیبهشت منفی بود؛ به طوری که طی پنج روز کاری ۶۴۸ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج شده است.

۲۲۳۲۲۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902127

دیگر خبرها

  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • چرا ترک‌ها علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری در کیش شدند؟
  • ارائه خدمات به بیش از ۱۶۰۰ سرمایه‌گذار و فعال اقتصادی
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • فراهم شدن شرایط جدید برای فروش برج‌های دو قلو شهرکرد
  • سرمایه‌گذاران این بازار بیشترین زیان را دیدند/ دلار به کانال ۵۰ هزار تومان باز می‌گردد؟
  • بردسکن، جزیره گنج دورافتاده خراسان رضوی
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • سرمایه‌گذاران بخش خصوصی مورد حمایت مدیریت استان قم هستند
  • رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان