Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد؛مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت:این طرح‌ها با ظرفیت تولید ۵۰۰ قطعه در حال ساخت است. سید عمران تقوی افزود: جهاد کشاورزی آمادگی پرداخت تسهیلات به طرح‌های شتر مرغ را دارد و افرادی که بتوانند مجوز‌های لازم از سازمان نظام مهندسی کشاورزی را بگیرند، تا ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات دریافت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با شاره به فعالیت یک مزرعه پرورش شتر مرغ در این شهرستان گفت:این مزرعه نخستین مزرعه پرورش شتر مرغ شهرستان است که در روستای بی بی زلیخایی بخش سوق، در زمینی به مساحت ۱۵ هزار متر مربع و ظرفیت ۳۰۰ قطعه‌ای در سال ۹۶ آغازبه کار کرد.  
تقوی ادامه داد: هم اکنون این مزرعه با ظرفیت ۷۰ قطعه شترمرغ فعالیت دارد که به صورت مستقیم برای ۳ نفر اشتغالزایی ایجاد کرده است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه به مشکلات موجود این طرح هم اشاره کرد و گفت: برای راه اندازی این طرح ۸ میلیارد ریال تسهیلات در نظر گرفته شده بود که با توجه به مشکلات سرمایه گذار در بحث تامین وثیقه تاکنون فقط ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیارد ریال از این تسهیلات جذب شده که در صورت جذب کامل تسهیلات تصویب شده این طرح را میتوان تا ۳۰۰ قطعه افزایش داد.
تقوی افزود: هم اکنون شتر مرغ‌های این مزرعه در سن ۵ ماهگی هستند و اسفند ماه سال جاری برای ذبح آماده می شوند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: کهگیلویه و بویراحمد مزرعه پرورش شترمرغ جهاد کشاورزی سوق نظام مهندسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۸۲۳۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا قاری قرآن با بیان اینکه حدود هفت درصد از بافت فرسوده کشور در استان اصفهان واقع شده است، اظهار داشت: سکونتگاه‌های غیررسمی این استان شامل ۶۴ محله در ۱۴ شهر می‌باشند که با مساحت یک هزار و ۵۲۹ هکتار بیش از ۱۱ هزار و ۹۰۰ نفر جمعیت دارند.

وی افزود: در حال حاضر تعداد ۱۲ پروژه فعال بازآفرینی شهری اعم از احداث مساجد، روکش آسفالت، احداث مدرسه، مرمت بناهای تاریخی، احداث سراهای محله و طرح‌های مطالعاتی در استان اصفهان با اعتباری بالغ بر ۲۰۰ میلیارد ریال در دست اجرا قرار دارد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان در خصوص بخشی از اقداماتی که در راستای بازآفرینی شهری این استان طی سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ انجام شد، اضافه کرد: پرداخت تخفیف صدور پروانه در بافت‌های فرسوده شهری بالغ بر ۳۹۷ میلیارد ریال در ۳۹ شهر استان انجام شده است.

وی ادامه داد: تعریف پروژه‌ای عمرانی نوسازی و ساماندهی بافت، از محل پرداخت تخفیف عوارض بافت فرسوده با مشارکت شهرداری‌ها با اعتباری بالغ بر یک هزار و ۱۹۱ میلیارد ریال از دیگر اقدامات در این بازه زمانی بوده است.

قاری قرآن با اشاره به پرداخت بالغ بر چهار هزار و یکصد میلیارد ریال تسهیلات نوسازی مسکن در بافت فرسوده، گفت: در سال‌های ۱۴۰۰ لغایت ۱۴۰۲ تعداد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ واحد جهت تسهیلات بافت فرسوده به بانک معرفی شدند که از این تعداد، متقاضیان برای افزون بر یک هزار و ۳۰۰ واحد تسهیلات دریافت کرده اند.

وی تهیه طرح‌های توانمند سازی سکونتگاه‌های غیر رسمی استان به تعداد پنج طرح در شهرهای اصفهان-کاشان- نجف آباد-شهرضا-خمینی شهر، اجرای ۵۳ پروژه با اعتباری بالغ بر ۲۷۳ میلیارد ریال و تخصیص حدود ۴۰۲ میلیارد ریال اعتبار قیر برای آسفالت با اولویت معابر خاکی بافت‌های ناکارآمد در سطح استان را از دیگر اقدامات صورت گرفته بیان کرد.

کد خبر 6095282

دیگر خبرها

  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • ۲۱ درصد گازهای گلخانه‌ای تولیدی مربوط به بخش کشاورزی است
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • مرگ تدریجی آب‌بندان‌های مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم