Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان از وجود هفت واحد پرورش شتر مرغ در سیستان و بلوچستان با ظرفیت ۱۹۰۰ قطعه مولد و گوشتی خبر داد. ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۸ استانها سیستان و بلوچستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زاهدان، مجتبی پیری صبح امروز در جریان بازدید از مزرعه پرورش شتر مرغ در شهرستان هیرمند که به همراه وزیر جهادکشاورزی و معاونانش انجاکم شد اظهار داشت: با توجه به اینکه سیستان و بلوچستان چندسالی است که دچار خشک سالی شده به همین دلیل سعی کردیم به دنبال توسعه طرح‌های کم آب بر پیش برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در این راستا پرورش شتر مرغ در استان یکی از فعالیت‌هایی بود که در این زمینه از سال 1392 آغاز شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر هفت واحد پرورش شتر مرغ در استان وجود دارد ادامه داد: ظرفیت این واحدها 1900 قطعه مولد و گوشتی است که در طول سال 70 تن گوشت از آن‌ها روانه بازار مصرف می‌شود همچنین از مجموع شتر مرغ‌هایی که در استان در حال پرورش هستند سالیانه 1300 قطعه جوجه تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

فارس|هزینه وام ازدواج در راه کارآفرینی؛ کسب درآمد میلیونی با پرورش شترمرغ در بواناتطلبه گراشی الگوی عملی اقتصاد مقاومتی؛ از پرورش شترمرغ تا صنایع تبدیلی خرمازاهدان|70  تن گوشت شترمرغ در سیستان و بلوچستان تولید شد

پیری افزود: مزرعه شتر مرغ کشاورز در شهرستان هیرمند با ظرفیت 300 قطعه وبا سرمایه‌گذاری 9800 میلیون ریال در زمینی به مساحت یک هکتار در سال 1393 به بهره برداری رسیده است.

وی در مورد راه اندازی بزرگترین مجتمع پرورش شتر مرغ جنوب شرق کشور در چابهار گفت:  این مجتمع دارای ظرفیت 23700 قطعه شتر مرغ مولد و پرواری است.

به گزارش تسنیم وزیر جهاد کشاورزی با هدف بازدید از طرح‌های بخش کشاورزی صبح امروز به همراه معاونین برنامه ریزی و امور اقتصادی، امور باغبانی، آب و خاک ورئیس سازمان امور اراضی کشور از طریق فرودگاه زابل وارد منطقه سیستان شده اند.

انتهای پیام/ن

R7843/P1361/S6,65/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۵۷۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سید محمد رضا سیدحسینی گفت: طبیعت خشک و کم باران استان، نیاکان سخت کوش مردم این دیار را مانند سایر استان‌های کویری کشور به سمت تکنولوژی حفر قنات سوق داده که نتیجه زحمات آنها در قالب هزار و ۹۲۵ رشته قنات به طول دو هزار و ۳۲۷ کیلومتر به عنوان میراثی گرانبها به ما سپرده شده است.
وی گفت: استان سیستان و بلوچستان از نظر تعداد قنوات رتبه ششم کشوری و به لحاظ وابستگی کشاورزی استان به آب قنات با ۱۵ درصد رتبه چهارم کشوری را در بین استان‌های قنات خیز کشور داراست و این نکته موید نقش بسزا و مهم قنات در تولید محصولات کشاورزی و ایجاد اشتغال در استان است.
وی اظهار کرد: در بارندگی‌های اسفند ماه سال گذشته و بارش‌های فروردین امسال و وقوع سیل در استان، بیش از ۳۰۰ رشته از قنوات دچار خسارت شده است و جهت مرمت و بازسازی این قنوات، اعتباری بیش ازهزار و ۲۰۰ میلیاد ریال مورد نیاز است.

دیگر خبرها

  • کار اصلی مدارس و دانشگاهها؛ تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت های استان است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • برای حل مشکل مسکن کارگران از ظرفیت تعاونی‌ها استفاده شود
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • بیش از ۲۱ هزار گندم در سیستان و بلوچستان خریداری شد
  • معرفی ظرفیت‌های مختلف تولیدی و صادراتی سیستان و بلوچستان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی