Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهادکشاورزی از حل مشکل ماسه‌های روان شمال سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: ریزگردها و ماسه روان های سال های اخیر خسارات مادی و معنوی زیادی به همراه داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، صبح امروز وزیر جهاد کشاورزی با هدف بررسی و روند طرح های منابع طبیعی و زیست محیطی به سیستان وبلوچستان سفر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
محمود حجتی در طی این سفر با حضور در جلسه مدیران اجرایی استان با بیان اینکه ریزگردها و ماسه روان های سال های اخیر خسارات مادی و معنوی زیادی در استان به همراه داشته است، اظهار کرد: موسسه تحقیقات جنگل ها و مراتع کشور، مسئول اجرای پروژه های مطالعاتی و تحقیقاتی است که در راستای نتیجه بهتر لازم است از ظرفیت دانشگاه ها و دانشکده های مرتبط بهره برداری لازم صورت پذیرد.

وی ادامه داد: در حوزه سازمان جنگل ها لازم است ظرف یک هفته مالچ پاشی کانون های بحرانی منطقه سیستان در زمان فعالیت باد انجام شود.
 


  وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: در کنار مالچ پاشی، عملیات بیولوژیک با کاشت نهال و بوته های سازگار با اقلیم و آب و هوای منطقه سیستان باید در دستور کار قرار گیرد.
 
بازدید از مزرعه پرورش شتر مرغ در شهرستان هیرمند
گام بعدی وزیر جهاد کشاورزی بازدید از مزرعه پرورش شتر مرغ در شهرستان هیرمند بود.

مجتبی پیری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در جریان این بازدید، یکی از فعالیت‌های عمده در حوزه دامپروری را توسعه پرورش شتر مرغ عنوان کرد و افزود: از سال 92 تاکنون ۷واحد پرورش شتر مرغ به ظرفیت هزار و 900قطعه از نوع مولد وگوشتی احداث شده که سالیانه ۷۰تن گوشت و هزار و 300قطعه جوجه تولید و روانه بازار مصرف می شود.
 
  وی با اشاره به راه اندازی بزرگترین مجتمع پرورش شتر مرغ جنوب شرق کشور در چابهار گفت: این مجتمع دارای ظرفیت 23 هزارو ۷۰۰قطعه شتر مرغ مولد و پرواری است.

پیری ادامه داد: مزرعه شتر مرغ کشاورز در شهرستان هیرمند با ظرفیت ۳۰۰قطعه و با سرمایه‌گذاری9 هزارو 800 میلیون ریال در زمینی به مساحت یک هکتار در سال 93 به بهره برداری رسیده است.

گام بعدی: بازدید از طرح عظیم انتقال آب بالوله به دشت سیستان
 

  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان در حاشیه بازدید ازطرح عظیم انتقال آب بالوله به دشت سیستان  افزود: از نیمه دوم آذر ماه سال جاری اراضی پایلوت هامون ۳از این طرح آبگیری شده وتاکنون هزار و 200 هکتار از مزارع و باغات توسط کشاورزان آبیارس شده است.
به گفته پیری، پایلوت طرح آبیاری دشت سیستان در شهرستان هامون در سطح دو هزار و 500 هکتار است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۶۴۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است

وزیر جهاد کشاورزی گفت: در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار حوزه دولت خبرگزاری تسنیم، محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران طی سخنانی درباره عملکرد این وزارتخانه بیان کرد: عید نوروز امسال همزمان با ماه مبارک رمضان فشار زیادی برای تامین کالا وجود داشت که با برنامه‌ریزی صورت گرفته و تامین کالای مورد نیاز نسبت به سنوات گذشته کمتر دچار نوسان قیمت کالا بودیم و تثبیت در بازار اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه برخی کارهای بر زمین مانده مانند تامین مواد اولیه و مشکل کمبود شکر را حل کردیم، گفت: متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سامانه مربوطه نیازشان به شکر را تامین کنند.

وزیر جهاد کشاورزی عنوان کرد: سال 1402 بهترین سال برای تامین ارز کالاهای اساسی بود و 13 میلیارد دلار ارز ترجیحی به نهاده‌های دامی و خوراکی‌های بخش کشاورزی تخصیص یافت.

نیکبخت گفت: تا امروز توسط کارخانه‌های تولید روغن و بازرگانان 70 هزار تن دانه‌های روغنی از کشاورزان خریداری شده است؛ در هیچ میوه‌فروشی کمبود کالا مشاهده نمی‌شود، کالاها تامین شده و گرانی برخی کالاها ناشی از کمبود کالا نیست.

ادامه دارد...

دیگر خبرها

  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بازدید وزیر جهاد کشاورزی از بزرگ‌ترین رویداد تولید،تجارت و صادرات
  • وزیر کشاورزی: کالاهای مورد نیاز مردم تأمین شده است
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • انتقال تجارب و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان حوزه شیلات به تاجیکستان
  • انتقال فناوری به حوزه کشاورزی باید در دستور کار قرار گیرد
  • انتصاب رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم