Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان به‌لحاظ تولید و پرورش شتر مرغ در کشور استعداد بالقوه و بی‌نظیری دارد.

«مجتبی پیری» در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: خوشبختانه دولت طی سال‌های اخیر در کنار بخش خصوصی سرمایه‌گذاری و حمایت‌های ویژه‌ای از این صنعت کرده است.

وی اظهار کرد: با گسترش این صنعت در استان می‌توان اشتغالزایی مناسبی را بوجود آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای نخستین بار پروژه پرورش زنجیره‌ای شتر مرغ توسط شرکت «مکران ساحل آرامش» بخش خصوصی در چابهار آغاز شده است.

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان افزود: این پروژه با هدف اشتغالزایی، محرومیت‌زدایی، تولید و افزایش درآمد خانوارهای روستایی در زمینی به مساحت ۷۳ هکتار عملیات اجرایی آن از سال گذشته آغاز شده است.

پیری تصریح کرد: ظرفیت این طرح ۲۴ هزار قطعه پرواری و ۷۰۰ قطعه مولد است.

وی گفت: جوجه‌کشی این مجموعه با ظرفیت ۷۲۰۰ تخم و پرورش جوجه مستقیم و غیرمستقیم(از طریق توزیع جوجه) با ظرفیت ۲۴ هزار قطعه است.

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: کشتارگاه، تولید محصولات پوستی، واحد روغن‌کشی و تولید محصولات بهداشتی و جانبی در این مجموعه پرورش شتر مرغ پیش‌بینی شده است.

پیری افزود: براساس برآوردهای اولیه امکان ایجاد بیش از ۱۰۰۰ شغل در این مجموعه وجود دارد.

وی تصریح کرد: این شهرستان ظرفیت مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی، راه‌اندازی واحدهای مرغ گوشتی، ایجاد گلخانه و صنایع بسته‌بندی موادغذایی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان صادرات محصولات تولیدی از جمله گوشت و تخم شترمرغ را اقتصادی دانست و تصریح کرد: از هرگونه طرح اشتغالزا در حوزه کشاورزی استقبال خواهیم کرد.

پیری گفت: در همین راستا سیستان و بلوچستان در حیطه پرورش شترمرغ با قوت تمام وارد شده به گونه‌ای که هم‌اکنون واحدهای صنعتی پرورش شتر مرغ در شهرستان‌های زهک، هیرمند، هامون، میرجاوه و سراوان و چابهار فعال است هم‌چنین در شهرستان‌های خاش، زاهدان و ایرانشهر هم به‌صورت سنتی بهره‌برداران در حال پرورش شتر مرغ هستند.

وی خاطرنشان کرد: کارآفرینان داخلی در سال‌های اخیر با توجه به تأکیدات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به بهترین شکل ممکن اشتغالزایی و کارآفرینی کرده‌اند که می‌تواند آغازی بر تحولی بزرگ در اقتصاد کشور شود.

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان در ادامه هم‌چنین به پرورش شتر مرغ در شهرستان هیرمند اشاره کرد و گفت: این شهرستان با داشتن افزون بر ۱۰۰۰ قطعه شترمرغ، قطب پرورش این پرنده در سیستان و بلوچستان محسوب می‌شود.

پیری افزود: اقلیم شهرستان هیرمند شرایط مناسبی را برای پرورش شتر مرغ فراهم کرده است به طوری‌که هم‌اینک ۲ واحد صنعتی و حدود ۱۰۰۰ واحد سنتی در این شهرستان به پرورش این پرنده اختصاص دارد.

وی هم‌چنین از توجه ویژه وزیر جهاد کشاوزی به توسعه این صنعت در استان خبر داد و گفت: در سفر اخیر وزیر محترم جهاد کشاورزی به استان ایشان از نزدیک مرکز پرورش شترمرغ شهرستان هیرمند را بازدید کرد و بر حمایت و برطرف کردن مشکلات کارآفرینان این بخش تأکید کردند.

رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: با توجه به خشکسالی‌های پی در پی و لزوم توسعه طرح‌های کم آب‌بر، یکی از فعالیت‌های عمده در حوزه دامپروری توسعه پرورش شتر مرغ در سطح استان است .

پیری افزود: در همین راستا در غالب طرح پرورش شتر مرغ در منطقه سیستان از سال ۱۳۹۲ تاکنون ۷ واحد پرورش شتر مرغ به ظرفیت ۱۹۰۰ قطعه شتر مرغ مولد و گوشتی احداث شده است که سالیانه ۷۰ تن گوشت  و۱۳۰۰ قطعه جوجه تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.

وی با اشاره به راه‌اندازی بزرگترین مجتمع پرورش شتر مرغ جنوب شرق کشور در چابهار گفت: این مجتمع دارای ظرفیت ۲۳ هزار و ۷۰۰ قطعه شتر مرغ مولد و پرواری است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان یادآور شد: مزرعه شتر مرغ «کشاورز» در شهرستان هیرمند با ظرفیت ۳۰۰ قطعه و با سرمایه‌گذاری ۹۸۰۰ میلیون ریال در زمینی به مساحت یک هکتار در سال ۱۳۹۳ به بهره‌برداری رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: اقتصاد مقاومتی شترمرغ منطقه سیستان و بلوچستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۱۳۲۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، سرهنگ سارانی فرمانده‌سپاه چابهار گفت:با تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر خدمات رسانی‌به سیل زدگان جنوب سیستان‌و‌بلوچستان، ارسال کمک‌های امدادی سپاه به سیل زدگان همچنان با قوت‌ مثل روز‌های اول سیل ادامه دارد.
وی گفت: امروز با همت نیروی زمینی سپاه پاسداران  ۷۰۰‌ کیسه آرد و‌ ۳۰ تانکر آب شرب بین در بین روستا‌ییان بخش مرکزی چابهار، بخش پلان و‌بخش پیرسهراب، که در سیل دچار خسارت شده اند توزیع شد و روز‌های آینده کمک‌های بیشتری به مناطق سیل زده ارسال خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ارایه خدمات ۳۰ گروه جهادی به جامعه هدف در بوانات
  • اتمام رفع تداخلات اراضی در سیستان و بلوچستان
  • ازمشکلات بر زمین مانده تاآزادی بیان به سبک آمریکایی درتلنگر این هفته سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در شمال سیستان وبلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ادامه ارسال کمک‌های امدادی سپاه‌ به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خرید گندم کشاورزان سیستان و بلوچستان از مرز ۲۱ هزار تن فراتر رفت
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی