Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان با اشاره به فعالیت ۷ واحد پرورش شتر مرغ در استان،گفت: به زودی ۹ واحد دیگر در حال ساخت است که با شروع بکار آنها ظرفیت تولید گوشت شتر مرغ به ۲۰۵ تن خواهد رسید.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهامون، سیستان وبلوچستان به دلیل شرایط اقلیمی مناسب و تنوع آب و هوایی استعداد بالایی در پرورش شترمرغ دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گونه ای که در شمال استان منطقه سیستان، دانشگاه زابل یکی از مراکز علمی، تحقیقی جنوب شرق کشور است که در سال‌های اخیر پیشرفت قابل توجهی در زمینه اجرای طرح‌های پژوهشی به ویژه پرورش شتر مرغ داشته و یکی از مراکز تولید این پرنده در کشور به شمار می‌آید.

در این میان شهرستان چابهار نیز به دلیل شرایط آب و هوایی و قرار داشتن در همجوار آب‌های دریای عمان یکی از مکان‌های مناسب برای پرورش شتر مرغ است که می توان با اختصاص دادن واحدهایی برای پرورش این پرنده علاوه بر ایجاد اشتغالزایی گام مهمی در محرومیت زدایی، تولید و افزایش درآمد خانوار‌ها به ویژه روستاییان  برداشت چرا که علاوه بر گوشت، تخم و پوست شترمرغ از پر‌های آن نیز به دلیل کاربرد زینتی و استفاده در پوشاک قیمتی هم می توان استفاده کرد.

در همین راستا روز گذشته در بازدیدی که رئیس کمیسیون آب، کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی و جمعی از اعضای این کمیسیون از بزرگترین واحد پرورش شتر مرغ جنوب شرق کشور در چابهار داشتند؛ غلام حیدر زورقی، ‌رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ۷ واحد پرورش شتر مرغ در استان با ظرفیت تولید ۷۰ تن گوشت و هزار و ۲۵۰ قطعه جوجه مشغول فعالیت هستند.

به گفته وی، به زودی ۹ واحد پرورش شتر مرغ دیگر با ظرفیت تولید ۱۳۵ تن گوشت و هزار قطعه جوجه در استان در حال ساخت است که با شروع بکار این واحدها تعداد واحدهای پرورش شتر مرغ به ۱۶ واحد و ظرفیت تولید گوشت شتر مرغ به ۲۰۵ تن خواهد رسید.

وی در تکمیل مطلب فوق با بیان اینکه با فعالیت این 16 واحد تولید جوجه شترمرغ به دو هزار و ۲۵۰ قطعه افزایش می یابد، افزود: هم اکنون این مرکز پرورش شتر مرغ در چابهار با ظرفیت ۷۰۰ قطعه شتر مرغ مولد و 23 هزار  قطعه شترمرغ پرواری در حال فعالیت است.

به گزارش عصرهامون شتر مرغ بزرگترین پرنده زنده دنیا پرنده ای بومی آفریقا با ظاهری منحصر به فرد است که آن را از دیگر پرندگان متمایز می کند. شترمرغ ها می توانند با سرعتی معادل 70 کیلومتر برساعت بدوند که هیچ پرنده دیگری با این سرعت روی زمین نمی تواند حرکت کند.

شترمرغ از بی مهره ها و گیاهان تغذیه می کند که البته غذای اصلی آن گیاهان هستند، این پرندگان عظیم اجثه گروهی زندگی می کنند و این گروه ها ممکن است تعدادشان تا 50 شترمرغ برسد.

پر شتر مرغ کاربرد زینتی دارد و چرم آن که چرم بسیار مرغوبی می باشد نیز در پوشاک استفاده می شود همچنین گوشت و فرآورده های گوشتی آن نیز به دلیل کلسترول پائین از بهترین گوشت های قرمز است . شترمرغ نر پر های سیاهی دارد و انتهای پر و بالش سفید است اما پر شترمرغ ماده قهوه ای رنگ است این پرنده در هنگام خطر ممکن است فرار کند و یا روی زمین دراز بکشد و در مواقع لازم با پاهای خود که بسیار قدرتمند نیز می باشد به دشمنش حمله می کند.
 
انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۰۰۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: تابستان امسال شاهد افزایش آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی به تعداد سه هزار و ۳۷۰ نفر آموزگار ابتدایی و استثنایی، هزارو ۴۹ نفر دبیر و هنرآموز، ۸۷۱ نفر مربی پرورشی، مراقب سلامت و مشاور، دو هزار نفر در دانشگاه فرهنگیان و هزار و ۲۹۶ نفر در حوزه سرایداری و متصدی خدمات هستیم که رشد بیش از چهار برابری نسبت به آمار سال گذشته را نشان می‌دهد.
بروشکی افزود: در حوزه تربیت بدنی و توسعه فضا‌های ورزشی و سلامت دانش‌آموزان در استان، ۴۵ باب اتاق بهداشت و ۶۰ باب زمین چمن مصنوعی در قالب طرح شهید حاج قاسم سلیمانی افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

وی افزود: در سیستان وبلوچستان با ۳۵ اداره اموزش و پرورش ۸۴۶ هزاردانش اموز با ۵۲ هزار معلم در بیش از ۸ هزار مکان اموزش تحت اموزش قرار دارند.

مدیر کل اموزش و پرورش استان با اشاره به این موضوع که فاصله استان از شمالی‌ترین نقطه تا جنوبی‌ترین نقطه ۱۲۰۰ کیلومتر است گفت: در این استا بیش از ۹ هزار روستا وجود دارد و در اکثر روستا‌ها مدارس داریم.
بروشکی گفت: این استان هم اکنون مرکز توجه نظام قرار گرفته ونگاه ویژه‌ای به سمت استان کشیده شده است.
وی افزود: دیدار امروز جمعی از معلمان استان با مقام معظم رهبری، تقدیر از معلمان نمونه و به صدا در اوردن زنگ سپاس معلم از جمله ۸ هزار برنامه اجرایی هفته معلم در استان است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


مدیرکل اموزش و پرورش استان همچنین تدوین سند ۵ ساله اموزش و پرورش استان را برای دست یابی به اهداف مشخص نیروی انسانی؛ فضا‌های آموزشی و توانمند سازی نیروی انسانی از مهمترین برنامه‌های اموزش و پرورش در استان دانست و گفت: هم اکنون نیاز سالیانه نیروی انسانی این استان در اموزش و پرورش سالیانه ۵ هزار نیروی انسانی است و اکنون در ردیف استخدامی مجوز شش هزار نیرو را اخذ کرده ایم.
بروشکی همچنین: اجرای طرح‌سنجش برای ۱۰۰ هزار دانش آموز در استان را و امادگی دانش آموزان برای آزمون‌های امتحانات نهایی را از جمله برنامه‌های اولویت دار این اداره کل دانست و گفت: برای ارتقای کیفیت آموزش دانش اموزان طرح احیای پنحشنبه‌ها برای دبیرستانی‌ها اجرا شد و بیش از هزارو۵۰۰ دبیر متخصص بصورت جهادی در ۴۵۰ پایگاه همراهی لازم را دارند.

وی همچنین اجرای طرح اعتکاف را در ۳۱۰ پایکاه با همکاری بیش از هزار دبیر همکاری را اقدامی مناسب برای ارتقای اموزش استان دانست.
بروشکی همچنین گفت: در سال گذشته ۳۷۵ قبولی پزشکی از استان داشته ایم .

دیگر خبرها

  • احیای واحدهای راکد دشتستان در دستور کار است
  • خرید ۵۳۰ تن گوشت مرغ منجمد در استان قزوین
  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • مجوزاستخدام شش هزارنفر درآموزش وپرورش سیستان وبلوچستان
  • تولید گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری ۳۰ درصد رشد کرد
  • کشت طلای سفید در سیستان وبلوچستان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • سیستان‌وبلوچستان، چهارم دروابستگی به آب قنات برای کشاورزی