Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@15:18:20 GMT

پرورش شترمرغ در تایباد افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۲۲۳۱۸

پرورش شترمرغ در تایباد افزایش یافت

محمد میری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: هم اکنون ۷۸ واحد صنعتی و سنتی در این شهرستان در پرورش دو نوع شتر مرغ پرواری و مولد فعالیت دارند.

وی ادامه داد: این واحدهای فعال توانسته‌اند زمینه اشتغال بیش از ۲۰۰ نفر را به طور مستقیم فراهم کنند.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: واحدهای پرورش شترمرغ این شهرستان ظرفیت سالانه تولید ۳۰ هزار جوجه یک روزه را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میری افزود: هم‌اینک مقدمات صدور ۱۲ پروانه صنعتی در این زمینه در حال انجام است و ۴۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز سال گذشته برای احداث و توسعه سایت پرورشی شترمرغ به بانکهای عامل معرفی شده است.

وی ادامه داد: با وجود این تعداد شتر مرغ، این شهرستان سالانه ظرفیت ۴۰۰ تن گوشت از این گونه جانوری را دارد.

مدیر جهاد کشاورزی تایباد گفت: پنج درصد گوشت تولید شده شتر مرغ در این شهرستان به مصرف داخلی رسیده و بقیه آن به بازارهای استان‌های تهران، اصفهان و یزد ارسال می‌شود. 

میری ادامه داد: ۷۰ درصد پرورش شتر مرغ در تایباد در بخش میان ولایت این شهرستان انجام می‌شود.

۸۵ درصد جمعیت شهرستان تایباد در ۲۲۵ کیلومتری جنوب شرقی مشهد وابسته به بخش کشاورزی و دامپروری هستند، این شهرستان افزون بر ۶ هزار راس دام سنگین و ۲۸۰ هزار راس دام سبک دارد.

برچسب‌ها تایباد وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران دام و طيور اختصاصی ایرنا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تایباد وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران دام و طيور اختصاصی ایرنا تایباد وزارت جهاد کشاورزی توسعه ایران دام و طيور اختصاصی ایرنا اخبار کنکور شتر مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۲۳۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین گفت: بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند.

 قاسمعلی نیک‌پسند در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: محققین توانسته‌اند با جایگزین کردن منابع و تولید برق از انرژی خورشید به نفع خود و برای تولید برق استفاده کنند.

وی در همین خصوص خاطرنشان کرد: شهرستان جوین دارای ۳۶۰ حلقه چاه عمیق می‌باشد که از این میزان در اولین کمیته فنی بالغ‌بر ۱۷۰ حلقه از آن متقاضی مجهز شدن به پنل خورشیدی شدند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جوین با اشاره به اینکه شهرستان جوین دارای تعداد ۳۶۰ حلقه چاه است، اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بدون شک کشاورزی را باید به سمت و سوی نوین‌سازی و کاهش هزینه‌های تولید پیش ببریم، افزود: طرح تجهیز چاه‌های عمیق به پنل‌های خورشیدی با هدف جلوگیری از خسارت قطعی برق در تابستان با توجه به افت عملکرد محصولات و سوختگی پمپ‌ها و ریزش میل چاه‌ها در حال ترویج است که با استقبال خوبی مواجه شده است.

نیک‌پسند اذعان کرد: در چرخه تولید محصولات کشاورزی نیز مکانیزه کردن روند تولید از کاشت، داشت و برداشت با آمدن برق سر چاه توسط پنل‌های خورشیدی، بهره‌وری سیستم‌های آبیاری نوین را فراهم افزایش می‌دهد.

وی در ادامه با اعلام اینکه شهرستان جوین به عنوان قطب تولید محصولات کشاورزی، نقش عمده‌ای در تأمین امنیت غذایی منطقه دارد، گفت: وسعت زمین‌های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آن گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.

جوین ۱۲ هزار بهره‌بردار در بخش‌های کشاورزی، باغداری، دام‌پروری و طیور دارد و کارخانه قند و مجتمع کشت و صنعت جوین از صنایع مهم مرتبط با بخش کشاورزی در این شهرستان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • آغاز گل چینی از گلستان های گل محمدی اردستان
  • ابداع شرکت دانش‌بنیان سمنانی به کمک پرورش‌دهندگان ماهی آمد
  • صادارت۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ از مرز دوغارون شهرستان تایباد به افغانستان
  • بازگشت ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی لرستان به چرخه تولید
  • ۱۰۰ قطعه جوجه شترمرغ به افغانستان صادر شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • توزیع تخم نوغان یارانه‌ای بین پرورش دهندگان کرم ابریشم
  • بالغ‌بر ۵۰ درصد چاه‌های عمیق جوین متقاضی مجهز شدن به پنل‌های خورشیدی هستند