Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمید ملانوری که امروز (جمعه) برای بازدید از طرح‌های عمرانی و زیربنایی بشرویه به این شهرستان سفر کرده است، بر تسریع در اجرای پروژه‌های راهسازی و اصلاح معابر به منظور بهره‌مندی مردم تاکید کرد.

پروژه ساماندهی و بهسازی ورودی شهر بشرویه از سمت ده محمد سال ۹۸ آغاز شد و همچنان ادامه دارد.

این پروژه به طول پنج کیلومتر در قالب باند دوم ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره‌برداری آن ۲۰ میلیارد تومان است که در صورت تامین از محل اعتبارات استانی، روند اجرای کار را شتاب می‌بخشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار خراسان جنوبی در سفر یک روزه خود به بشرویه با هدف اطلاع از روند اجرای پروژه‌های عمرانی بشرویه به محل ساختمان در دست احداث بیمارستان این شهرستان رفت. 

ساخت بیمارستان جدید به دلیل فضای کم و غیراستاندارد بیمارستان شفا بشرویه سال ۹۰ آغاز شد و این پروژه در حال حاضر بیش از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و پیش بینی می‌شود اوایل سال آینده به بهره‌برداری برسد. 

با راه‌اندازی بخش‌های داخلی، اطفال، زنان، جراحی، دیالیز، آی سی یو، سی سی یو، قلب و اورژانس در این بیمارستان، سطح خدمات درمانی شهرستان بشرویه در ۳۲۰ کیلومتری مرکز استان ارتقا می‌یابد.

همچنین مشکلات استخر شنای بشرویه امروز با حضور استاندار خراسان‌ جنوبی بررسی شد. 

ملانوری با هدف رصد میدانی و اطلاع از وضعیت استخر شنای بشرویه از این پروژه نیمه تمام بازدید کرد. 

اجرای پروژه استخر شنای بشرویه با مساحت هزار و ۱۰۰ متر مربع در سال ۸۶ آغاز شد و در حال حاضر ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. 

استخر شنا یکی از سه پروژه نیمه تمام شهرستان بشرویه است که پس از گذشت حدود ۱۳ سال، همچنان در حال ساخت است.

استاندار خراسان جنوبی از یک واحد پرورش شتر مرغ در بشرویه نیز بازدید کرد. 

این واحد پرورش شتر مرغ در بشرویه که با روزی ۱۰۰ جوجه کار خود را شروع کرده بود، این روزها موفق به ایجاد چرخه فرآوری کامل صنعت شترمرغ در این شهرستان شده است. 

این واحد پرورش طیور در بهمن ماه ۱۳۹۷ به بهره‌برداری رسید و با ظرفیت ۱۵۰ قطعه شتر مرغ مولد و سه هزار و ۵۰۰ قطعه جوجه یک روزه، برای ۲۰ نفر به طور مستقیم اشتغالزایی به همراه داشته است. 

پرورش انواع شتر مرغ مولد و گوشتی به صورت سنتی و صنعتی، پرورش، تولید، فروش و توزیع جوجه شتر مرغ و همچنین تولید، فرآوری، بسته‌بندی، عرضه و فروش گوشت شتر مرغ و محصولات تولیدی مرتبط از جمله اقداماتی است که در این واحد پرورش شتر مرغ انجام می‌شود. 

در حال حاضر ۱۵۵ واحد پرورش شتر مرغ در خراسان‌ جنوبی فعال است و بیشترین میزان تولید گوشت شتر مرغ استان، مربوط به شهرستان قاینات است. حدود ۸۰ درصد گوشت شترمرغ به خارج از استان صادر می‌شود و درآمد استان از صادرات گوشت شتر مرغ، سالانه به حدود ۶۰۰ میلیارد ریال می‌رسد.

برچسب‌ها حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات پروندهٔ خبری خدمات ماندگار و گام های توسعه در خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات حمید ملانوری بهسازی راه ها بشرویه خراسان جنوبی اعتبارات اخبار کنکور واحد پرورش شتر مرغ استاندار خراسان خراسان جنوبی گوشت شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۸۴۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی گفت: صبح امروز ۶کیلومتر از پروژه احداث باند دوم محور نهبندان به زابل بازگشایی و زیربار عبور و مرور رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، میرمحمد مودی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با هدف ایمن‌سازی محورهای استان خراسان جنوبی، عملیات اجرایی این قطعه 6 کیلومتری با اعتبار هزینه شده یک هزار و 500 میلیارد ریال تکمیل شد که صبح امروز با همکاری پلیس راه و اداره‌کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان بازگشایی و زیربار عبور رفت.

وی گفت: طول کل محور نهبندان به زابل 166 کیلومتر است که از این میزان 85 کیلومتر در حوزه استحفاظی استان خراسان جنوبی قرار دارد که با بازگشایی این قطعه 6 کیلومتری مجموعاً 11 کیلومتر از این محور دوبانده و زیربار عبور رفته است. 17 کیلومتر دیگر هم در قالب یک قطعه از این محور در دست اجراست که دارای پیشرفت متوسط فیزیکی حدود 30 درصد است.

مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی با اشاره به دیدار خود با معاون وزیر و مدیر عامل شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور نیز گفت: در این دیدار موضوعات مختلفی از جمله اعتبارات مورد نیاز و بررسی وضعیت اجرایی پروژه باندهای دوم، پروژه راه آهن استان و پروژه برون‌مرزی میل 78 به فراه افغانستان پیگیری شد.

وی همچنین از شتاب گرفتن روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان جنوبی خبر دادو با اشاره به دیدار با مسعود شکیبایی‌فر رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور، خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه خراسان جنوبی در مسیر دو کریدور اصلی شمال به جنوب و شرق به غرب کشور واقع شده، موضوع کیفیت محورهای مواصلاتی در راستای ارتقاء ایمنی سفر مسافران و گردشگران، برای ما از اهمیت به‌سزایی برخوردار است.

وی تصریح کرد: این دیدار با هدف پیگیری دو موضوع اساسی تخصیص اعتبارت باندهای دوم استان و اجرای طرح بازآفرینی شهری انجام شد. در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از وضعیت موجود باندهای دوم، محورهای مواصلاتی و راه های روستایی استان ، درخواست مساعدت و تخصیص اعتبارات باندهای دوم و مصوبات سفر رئیس جمهور در این زمینه، ارائه شد.

مودی ادامه داد: روش‌های تأمین مالی تکمیل باندهای دوم و استفاده از ظرفیت های قانونی همچون تهاترها و ماده 56 و ... در این زمینه، به جهت سرعت بخشیدن به روند اجرای کار از دیگر مباحث مطرح شده در این دیدار بود. رئیس امور راه و ترابری و مدیریت عمران شهری و روستایی سازمان برنامه و بودجه کشور این قول مساعد را داد که حداکثر تلاش را برای تخصیص اعتبارات باندهای دوم استان داشته باشد. بر اساس گزارشی که کارشناسان دفتر راه و ترابری سازمان برنامه و بودجه کشور ارائه کردند، استان خراسان جنوبی بیشترین عملکرد را در حوزه باندهای دوم و پروژه‌های افتتاحی در سطح کشور داشته است.

انتهای پیام/252/

دیگر خبرها

  • بسته شدن برخی محور‌های خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • بسته شدن برخی محورهای خراسان جنوبی بر اثر سیلاب و آب‌گرفتگی
  • اعتبار ۴ هزار میلیاردی برای طرح‌های آبرسانی خراسان شمالی
  • هوای پاک مهمان ۳ شهر خراسان جنوبی
  • با استقرار دولت سیزدهم، توجه ویژه‌ای به جامعه کارگری شد
  • نوید روزهای خوش برای کویرنشینان/دریای عمان؛ ناجی خراسان جنوبی
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • اعتبار ۴۰ هزار میلیاردی پروژه آب‌های سرانی خراسان شمالی در ۱۴۰۳
  • ۶ کیلومتر باند دوم محور نهبندان - زابل زیربار ترافیک رفت
  • دستاوردهای علمی مرهون تلاش معلمان و اساتید دانشگاه است