Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@02:05:54 GMT

عرضه شتر مرغ مریض در بازار یزد تکذیب شد

تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۰۹۸۰۶۱

عرضه شتر مرغ مریض در بازار یزد تکذیب شد

مهدی غیب‌اللهی، معاونت بهبود تولیدات دامی در این خصوص به خبرنگار فارس، اظهار کرد: اظهار نظر مطرح شده در این خبر کذب مبنی بر استفاده از پس مانده های روغن سرخ کردنی رستوران ها در پرورش شترمرغ کاملاً ناآگاهانه و غیرکارشناسی است.

وی افزود: پس مانده روغن‌های سرخ کردنی تاثیر منفی بر رشد و ضریب تبدیل طیور از جمله شترمرغ دارد و باعث مشکات گوارشی نیکروتیک اینتروتیس و حتی باعث افزایش تلفات می شود و کلیه پرورش دهندگان به این موضوع واقفند و از این روغن ها استفاده نمی‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غیبت الهی گفت: روغن های مورد استفاده در صنعت طیور در کارخانجات دارای مجوز پروانه بهره برداری و بهداشتی از مراجع ذی صلاح می باشد و در مراکز تحت نظر سازمان دامپزشکی به فروش می رسد.

معاون سازمان جهادکشاورزی یزد در مورد صدور مجوز برای طیور و شترمرغ تصریح کرد: سیاست‌های برنامه‌ریزی تولید ابلاغی که هر ساله از طرف وزارت جهاد کشاورزی  اعلام می شود، عمل می‌کند و حال حاضر هیچ منع برای صدور مجوز برای شترمرغ وجود ندارد. لازم به ذکر است که برای صدور مجوز یک سری ضوابط وجود دارد که برای کلیه متقاضیان پرورش شترمرغ که محل ساخت پیشنهادی آنها ضوابط نظام دامپروری را داشته باشد، پس از اخذ استعلامات لازم را از آب منطقه ای، برق منطقه ای، اداره کل محیط زیست و سازمان میراث فرهنگی مجوز پروانه تاسیس صادر می شود.

وی خاطرنشان کرد: کلیه واحدهای  که براساس شرایط فوق ساخته شود می توانند مجوز پروانه بهره داری و بهداشتی اخذ نمایند و سپس از خدماتی که دولت ارائه می کند بهره مند شود. واحدهای فاقد پروانه بهره برداری بعنوان واحد غیر مجاز تلقی می شود و ارائه خدمت به چنین واحدهای غیر قانونی است. سازمان جهاد کشاورزی در طی مدت تخصیص ارز ترجیحی به نهاده های دام و طیور، سهم تخصیصی برای همه واحدهای طیور از جمله سایر ماکیان را به عدالت توزیع نموده است. تا به امروز، تولیدات واحدهای پرورش سایر ماکیان بر اساس نسبت دریافت خوراک یارانه ای قیمت گذاری شده است و به قیمت خوبی تولیدات شان به فروش می رسد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خبر فارس نیوز شترمرغ استان یزد جهادکشاورزی تکذیب غیب الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۹۸۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، حمزه لقمانی گفت: به منظور رصد و پایش مستمر بازار و افزایش بی رویه قیمت و التهابات بازار لاستیک خودرو، نظارتهای میدانی در قالب گشت مشترک در حوزه های تامین، تولید تا سطح عرضه انجام می شود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان افزود: با توجه به قرار گرفتن لاستیک خودرو در زمره کالاهای اساسی اولویت دار هرگونه تخلف نگهداری بی مورد کالا در انبار، احتکار و صادر نشدن فاکتور و گران فروشی عرضه خارج از شبکه لاستیک های دولتی، خارج از نوبت رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی می شود.

لقمانی ادامه داد: گشت مشترک با حضور دستگاهای نظارتی ، صدا و سیما از چند واحد صنفی بازدید و بازرسی اجرا شد.

دیگر خبرها

  • دارندگان واحدهای صنفی بخوانند /دریافت این شناسه الزامی است
  • همه واحدهای صنفی باید شناسه یکتا دریافت کنند
  • کد یکتا برای واحدهای صنفی اجباری است
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • خودداری شهروندان ازخریدتخم‌مرغ‌های نگهداری شده در یخچال واحد‌های عرضه
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • ثبت بالاترین رکورد جوجه‌ریزی در سال ۱۴۰۲ / کاهش ۴۱ درصدی کانون بیماری در واحدهای پرورشی
  • رصد و پایش بازار لاستیک خودرو در یاسوج
  • صدور پروانه‌های ساختمانی از طریق درگاه ملی مجوز‌ها در صورت عدم رعایت مدت سه ماه
  • هشدار جایگزینی گندم تولیدی در واحدهای خوراک دام و طیور